ALPHA-H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

UNIEK

Wat Alpha-H onderscheidt van andere cosmeceutical merken is het feit dat er veel wordt gewerkt met glycolzuur. Glycolzuur is een fruitzuur, ook wel alphy hydroxy zuur genoemd, vandaar ook de naam Alpha-H. In veel (niet alle!) producten komt dit ingredient voor; in wisselende dosering. Ze hebben gekozen voor dit specifieke fruitzuur vanwege de brede inzetbaarheid, de effectieve werking én uitzonderlijke resultaten dat glycolzuur geeft ten aanzien van huid(structuur)verberering, pigment-/ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove porien, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. En daarnaast omdat glycolzuur zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.

Er zijn echter meerdere (cosmeceutical) huidverzorgingsproducten die glycolzuur bevatten. Wat Alpha-H echter bijzonder maakt is dat zij werken met hoge percentages glycolzuur, in combinatie met hoge concentraties enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten en een (waar nodig) lage pH waarde van de producten. Lees meer....

 

Deze specifieke combinatie van factoren zorgt ervoor dat de huid als het ware uit haar comfort zone wordt getrokken, waardoor de activiteit in de huidcellen (tot in de diepere huidlagen) toeneemt. Kortom: de huid gaat aan het werk, en precies dáár waar nieuwe huidcellen, elastine en collageen worden aangemaakt. Dit maakt dat Alpha-H daadwerkelijk in staat is de kwaliteit, dikte, structuur, teint en functie van de huid te verbeteren. En dat is precies waar Alpha-H voor staat.

 

GEEN ONNODIGE INGREDIENTEN

Alpha-H is van mening dat de consument nooit en te nimmer mag betalen voor onnodige ingrediënten en vulstoffen zoals synthetische geur- of kleurstoffen. Dat betekent dat de producten stuk voor stuk ongebruikelijk hoge percentages van actieve, natuurlijke ingrediënten bevatten, synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk worden vermeden en geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de formules; ongeacht de prijs van de grondstoffen. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van (bio)technologie.