Beauty & Clinic Facials coldPLASMA

Beauticare Skin Concept

Er zijn verschillende factoren die belangrijk zijn bij de keuze van een behandeling en het merk. Vaak zijn er meer behandelingen nodig om problemen aan te pakken tot de huid weer in balans is. Laat je daarom bij Beauticare goed adviseren. Op basis van de verschillende huidtypes en huidcondities zijn Alpha-H en CNC producten ontwikkeld. De verschillende mogelijkheden van Alpha-H en CNC brengen en houden jouw huid in de juiste conditie. Jouw taak? Genieten van mijn vakkundige aanpak.

Ben je toe aan het volgende level voor jouw huid en wil je meer dan een basis gezichtsbehandeling? Volg dan het Beauticare SkinºConcept voor de perfecte gelaatsverzorging. Dit is onderverdeeld in:

 1. Skin°Analyse
  Kom je voor het eerst bij Beauticare? Of weet je niet precies wat je wilt of wat je huid nodig heeft? Boek dan een Skintroduction Facial. Ik boek dan wat extra tijd in om zorgvuldig in kaart te brengen wat je huid nodig heeft.De sleutel tot een efficiënte gelaatsverzorging.
 2. Skin°Beauty
  De SkinºBeauty gezichtsbehandelingen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar huid goed wil verzorgen met een goede behandeling maar ook lekker wil ontspannen tijdens de behandeling. De behandeling geeft jouw huid een mooie “Skin Glow” met een frissere uitstraling. De behandelingen gaan een stap verder dan de welbekende “basis gezichtsbehandeling” die je overal kunt ondergaan. Ik werk met kwaliteitsmerken omdat ik jouw huid belangrijk vind. De behandelingen kunnen gecombineerd worden met de door mij geadviseerde producten om de huid zo lang mogelijk mooi en gezond te houden.
 3. Skin°Clinic
  De SkinºClinic Facials zijn intensieve gespecialiseerde behandelingen voor het behandelen van o.a. pigmentvlekken, acne, grove huidstructuur, grove poriën en fijne lijntjes en huidverslapping waarbij huidverbetering centraal staat. Bij deze behandelingen werken we met de merken Alpha-H en CNC en volg je het advies van jouw Beauty°Coach op om het beste resultaat te behalen. Ik maak gebruik van o.a. diverse soorten chemische peelingen, coldPLASMA, lichttherapie en massages. Met deze technieken kan ik diverse huidcondities en huidproblemen behandelen.
 4. Skin°Plan
  Wil jij echt het mooiste resultaat boeken? Dan is het Beauticare°Plan de oplossing! Voor deze behandelingen is een goede intake van groot belang. Je kunt de keuze maken uit verschillende plannen: Coach°Plan, Feet°Plan of Skin°Plan. Dit betreft een uitgebreide intake met alle benodigde informatie die van toepassing is, een gepersonaliseerd behandelplan wordt samengesteld, en aan de hand hiervan meteen een allereerste behandeling afgestemd op de gewenste resultaten.

Ontdek ook zeker de Skin°Date van Beauticare. Hier kun je terecht voor een miniworkshop huidverzorging. Je mag producten uitproberen en krijgt professioneel advies. Ik beveel jou de meest geschikte verzorgingsproducten voor jouw huid aan, zodat je ook thuis je huid optimaal kunt verzorgen. Zo krijg je het allerbeste resultaat.