Over de salon

1
Voor jou de beste services
2
Voor jou de beste producten
3
Jij bent Mijn beste klant!

.

Beauticare

Beauticare biedt een eersteklas assortiment professionele medisch pedicure- en schoonheidsbehandelingen en Lifestyle/Mental Coaching voor zowel mannen als vrouwen.

Beauticare is gevestigd in het gezellige Tuindorp Nieuwendam, Amsterdam Noord op loopafstand van het Purmerplein.

Gediplomeerd • Ervaren • Professioneel

Met meer dan tien jaar ervaring in de Coaching en Schoonheids-branche ben ik een gediplomeerde, ervaren en professionele MakeUp Artist & Hairstylist, Mental Coach, Medisch Pedicure en Schoonheidstherapeut.

Behandelingen • Diensten • Services

Beauticare biedt een breed scala aan diensten, van essentiële schoonheidsbehandelingen (gezichtsbehandelingen, make-up/visagie, manicure, pedicure, nagels, wellness massage), Lifestyle en Mental Coaching tot gespecialiseerde behandelingen zoals medisch pedicure, niet-chirurgische gezichtsbehandelingen, coldPLASMA, anti-aging, huidverbetering, lichte acné, couperose- en pigmentatie behandelingen.

Merken • Producten

Ik ben er trots op enkele van de beste, wereldberoemde merken in de branche te gebruiken en te verkopen. Internationale favorieten zoals Alpha-H, CNC, HFL Laboratories, OPI, MAC Make-up en Tea Forté, om er maar een paar te noemen!

-•-•-

Blader door mijn uitgebreide menu met behandelingen die jou zullen helpen om je drukke en stressvolle leven weer in balans te brengen.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dan ontvang ik je graag in mijn sfeervolle salon aan huis om te zien wat ik voor jou kan betekenen!

Annemarie van Hecke – Jouw Beauti°Coach

Over mij

Annemarie van Hecke Annemarie van HeckeMakeUp Artist & Hairstylist, Medisch Pedicure, Mental Coach. Schoonheidsspecialist, Wellness Masseur