1
Voor jou de beste services
2
Voor jou de beste producten
3
Jij bent Mijn beste klant!

.

BEAUTICARE

Ja! Expres verkeerd geschreven met een i in plaats van met een y. In één woord alles waar ik voor sta en waar ik achter sta:

I care for your beauty!

met aandacht waar jij niet aan dacht...

Voor Medisch Pedicure & Schoonheidssalon Beauticare in Amsterdam Noord werkte ik een doordacht concept uit dat ik toepas in alle behandelingen, als zijnde: Make-up Artist, Medisch Pedicure, Mental Coach, Schoonheidsspecialist en Wellness Masseur.

.

1ANALYSE… 
Meten is weten. Bij Beauticare vertrek ik altijd vanuit een nauwgezette Analyse. Want alleen zo kan ik jouw specifieke behoeften of problemen gericht aanpakken en advies geven. Voor welke behandeling je ook kiest, bij Beauticare krijg je altijd een aanpak die afgestemd is op wat jij nodig hebt.

2BEAUTY… 
Een gelaatsverzorging op maat na een Analyse? Voetverzorging door een Medisch Pedicure? Of een vrolijk kleurtje GelColor voor mooi verzorgde handen? In alle behandelingen ga ik resoluut voor topkwaliteit met de geavanceerde producten en innovatieve technieken

3CLINIC… 
Met Beauticare streef ik in elke behandeling naar verbetering: een gezondere huid, gezondere voeten en een gezonder lichaam. Dat doe ik door te werken vanuit een gepersonaliseerde aanpak met kwaliteitsvolle producten.

4PLAN… 
Eén behandeling geeft al een mooi resultaat maar een langdurig effect wordt bereikt met behandelingen in kuurvorm. Dan is het Beauticare°Plan de oplossing! Door middel van een gepersonaliseerd traject bereik je een uniek en langdurig resultaat. Je kunt de keuze maken uit verschillende plannen: Coach°Plan (schoonheid van inzicht - mentaal, dus hoe je naar jezelf kijkt, Feet°Plan of Skin°Plan.

.

DE MISSIE VAN BEAUTICARE
Beauticare is gespecialiseerd in professionele behandelingen voor huid, lichaam en voeten. Samen met jou werk ik aan een optimaal resultaat. Elke behandeling is een luxueuze en ontspannende beleving met een persoonlijke aanpak op maat.

Met het unieke Beauticare Concept werk ik altijd eerst aan de gezondheid van bijvoorbeeld je huid, lichaam en voeten. Dat is mijn basis om jou te laten stralen.

DE VISIE VAN BEAUTICARE
Met mijn persoonlijke en professionele aanpak streef ik samen met jou naar een verbetering die vertrekt vanaf de basis. We gaan altijd voor een luxebehandeling op maat. Ik neem echt de tijd om de gezondheid van je huid, lichaam, voeten én ook je "mind" aan te pakken. Voor mij ben jij als klant het allerbelangrijkste vanaf het moment dat je mijn ontspannende zaak binnenkomt tot het moment dat je tevreden naar buiten gaat… klaar om een andere wereld binnen te stappen.

.

Wil jij de ultieme verzorging voor je gelaat, handen, voeten en lichaam? Die krijg je bij Beauticare in Amsterdam Noord. Neem contact op voor meer informatie of een afpsraak.

Over mij

Annemarie van Hecke Annemarie van HeckeMakeUp Artist & Hairstylist, Medisch Pedicure, Mental Coach. Schoonheidsspecialist, Wellness Masseur