1
Voor jou de beste services
2
Voor jou de beste producten
3
Jij bent Mijn beste klant!

.

BEAUTICARE

Ja! Expres verkeerd geschreven met een i in plaats van met een y. In één woord alles waar ik voor sta en waar ik achter sta:

I care for your beauty!

met aandacht waar jij niet aan dacht...

.

Beauticare biedt een uniek All-in concept waar beauty werelden samenkomen. Waar het in de Wellness wereld draait om de ultieme beleving en ontspanning, boek ik in de CosMedical wereld directe resultaten als het gaat om huidverbetering en/of voetverzorging.

Naast kwaliteit, service, ervaring, innovatie, persoonlijk advies, professionaliteit en vriendelijkheid draagt Beauticare hygiëne hoog in het vaandel. Ook worden alle behandelingen uitsluitend met kwaliteitsvolle en authentieke producten uitgevoerd. Dankzij regelmatige bijscholing zijn de behandelingen steeds up-to-date en blijft het aanbod groeien.

Elke behandeling wordt strikt persoonlijk en door Annemarie uitgevoerd. Een gewaarborgd gevoel van rust in een ontspannen professioneel kader.

.

"There’s is nothing wrong with staying small. You can do big things with a small team!"

Jason Fried

Adviesgesprek?

Nieuwsgierig naar de behandelmogelijkheden? Maak dan een afspraak in de salon voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoord ik alle vragen en geef ik een eerlijk advies over hoe we bijvoorbeeld de huid samen optimaal kunnen verbeteren.

.

Ik verwelkom je graag bij Beauticare in Amsterdam Noord om te zien wat ik voor jou kan betekenen!

.

In de salon kun je pinnen, mobiel bankieren of contant betalen en zijn de algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

 

Over mij

Annemarie van Hecke Annemarie van HeckeMakeUp Artist & Hairstylist, Medisch Pedicure, Mental Coach. Schoonheidsspecialist, Wellness Masseur