1
Voor jou de beste services
2
Voor jou de beste producten
3
Jij bent Mijn beste klant!

.

Gevestigd in Amsterdam Noord -Tuindorp Nieuwendam, op loopafstand van het Purmerplein- biedt Beauticare Medisch Pedicure-, Schoonheidsbehandelingen en Lifestyle/Mental Coaching.

-•-•-

Ervaring heeft mij geleerd dat met kennis, doorzettingsvermogen, humor, medeleven en een luisterend oor bijna alles mogelijk is. Daarom heb ik een aantal jaar geleden (min of meer gedwongen) mijn carrière helemaal omgegooid. Van een stressvolle baan naar Advies, Beauty & Coaching.

.

"Een nieuwe manier om voor jezelf te zorgen!"
Dit is de ideale match als jij je bewust wilt worden van je lichaam, je imago wil verbeteren en je eigenwaarde wil ontwikkelen!

.

Schoonheid is uiteindelijk een balans tussen innerlijk en uiterlijk...

-•-•-

Beauticare

Beauticare... De naam zegt het eigenlijk al: I CARE for your beauty. Met Beauticare bied ik een scala aan diensten, van essentiële schoonheidsbehandelingen:
gezichtsbehandelingen, make-up/visagie, manicure, voetverzorging tot gespecialiseerde behandelingen:
medisch pedicure, niet-chirurgische  gezichtsbehandelingen, coldPLASMA, Diamond Touch Microdermabrassie, LED-light, anti-aging, huidverbetering, lichte acné, couperose- en pigmentatie behandelingen.

.

Beauticoach

Met Beauticoach neem ik jou inhoudelijk mee op een persoonlijke reis die het welzijn bevordert. Begeleiding en inspiratie in een traject "Je kunt niet alles hebben wat je wilt, maar je kunt alles hebben wat je bent".

Vind de juiste effectieve en efficiënte strategie om jouw doel te bereiken (ook wel 'schoonheid van inzicht'). Via een  persoonlijk Beauticoach-traject  (eventueel aangevuld met Beauticare behandelingen) worden de keuzes ondersteund.

-•-•-

Beauticare & Beauticoach staat voor:

Flexibiliteit: speciale combinaties van behandelingen
Kwaliteit: kwaliteitsbehandelingen en producten
Persoonlijk: aangepast aan behoeften en vraag van jou
Professionaliteit: Met inmiddels meer dan tien jaar ervaring in de Beauty- en Coaching-sector ben ik een gediplomeerde, ervaren en professionele MakeUp Artist & Hairstylist,  Mental Coach, Medisch Pedicure, Schoonheidsspecialist en Wellness Masseur.

-•-•-

Merken • Producten

Ik ben er trots op enkele van de beste, wereldberoemde merken in de branche te gebruiken en te verkopen. Internationale favorieten zoals Alpha-H, CNC, HFL Laboratories, OPI, MAC Make-up en Tea Forté, om er maar een paar te noemen!

-•-•-

Bij hoge kwaliteit horen geen compromissen dus van de Alpha-H-gezichtsbehandelingen tot de Tea Forté... Beauticare heeft het allerbeste.
... En ik wil het met je delen.

Over mij

Annemarie van Hecke Annemarie van HeckeMakeUp Artist & Hairstylist, Medisch Pedicure, Mental Coach. Schoonheidsspecialist, Wellness Masseur