Beauticare Skin°Check

VAN HUIDANALYSE TOT HUIDADVIES

Meten is weten. Bij Beauticare vertrek ik altijd vanuit een nauwgezette Analyse. Want alleen zo kan ik jouw specifieke behoeften of problemen gericht aanpakken en advies geven. Als specialist in huidverbetering doe ik er alles aan om jouw huid er gezond en stralend te laten uitzien.

.

De basis van álle huidbehandelingen die ik bij Beauticare uitvoer, is daarom de Skin°Analyse-behandeling in drie gerichte stappen:

.

.

AHuidanalyse

Deze behandeling start altijd met een grondige huidanalyse. Ik werk daarvoor met een geavanceerd huidanalysetoestel, dat je huidconditie volledig analyseert op: – grootte van je poriën – talgproductie – elasticiteit en textuur – aantal rode en bruine vlekjes – pigmentatie en (ev. nog onzichtbare) zonneschade – aanwezigheid van couperose, acné en rimpelvorming. Zo kan ik niet alleen zichtbare huidproblemen in kaart brengen, maar ook huidschade zien waarvan je nog niet beseft dat je ze hebt

Waarom is zo’n analyse belangrijk? Sommige vormen van huidschade en bepaalde huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. In die eerste fase zijn ze alleen daar zichtbaar. Pas na een tijdje merk je ze zelf op en dan moet je ingrijpender gaan behandelen. Denk bijvoorbeeld aan vochtarmoede, verstopte poriën, zonschade of pigmentatieproblemen. Dankzij de analyse met het huidanalyse-apparaat ben je perfect geïnformeerd over de staat van je huid en kun je op tijd actie ondernemen.

Toegegeven, deze huidanalyse is niet alleen bijzonder boeiend, maar ook erg confronterend. De meerwaarde van huidbescherming en gerichte behandelingen is na deze huidanalyse meteen duidelijk. Dankzij de inzichten kun je preventief én proactief aan de slag gaan met je huid.

BBehandeling

Na de huidanalyse is het tijd voor een eerste gelaatsverzorging. Ik bespreek met jou waar je huid op dit moment het meest behoefte aan heeft. Extra hydratatie? Een gladdere huidstructuur op je voorhoofd? De aanpak van pigmentvlekjes rond je ogen? Je krijgt een Compact-behandeling voor een specifieke gelaatszone of conditie. Bij een volgende afspraak is uiteraard een ander type behandeling mogelijk, afgestemd op jouw verwachtingen en huidbehoeften.

CCoaching

Je Skin°Analyse-behandeling eindigt met een persoonlijk behandelplan en huidadvies op maat. We bekijken welke toekomstige behandelingen voor jouw huid en verwachtingen het meest geschikt zijn. Zo streef ik samen met jou naar een stralende, gezonde huid en een duurzaam resultaat.

Bij deze behandeling ontvang je 10% korting op je eerste aankoop van de geadviseerde producten.

.

Wil jij het resultaat ontdekken van deze gespcialiseerde huidbehandeling, inclusief analyse en advies? Maak dan nu je afspraak voor een Skin°Analyse-behandeling bij Beauticare.