Services


BODY
4 OPTIES V.A. €36
Schoonheidsspecialist
vanaf €15
(Cos)Medisch Pedicure
Tarief vanaf €24
Services BODY

Stress, tijdsdruk, gehaast leven,… Lichaamsbehandelingen, scrubs en pakkingen zijn niet meer weg te denken. Ben je op zoek bent naar huidverbetering voor je lichaam? Wil je probleemzones aanpakken of een aangenaam gevoel voor je lichaam? Dan zijn de Body Back Therapy & Massages een must.

Medisch Pedicure

Cosmetische en Medische pedicure behandelingen zijn bij Beauticare gelijk. Als Medisch Pedicure kijk ik altijd met een medisch oog naar jouw voeten. Indien nodig krijg je tijdens de behandeling advies of verwijs ik door naar een andere discipline (b.v. huisarts, podotherapeut, etc.)


Als Medisch Pedicure ben ik breed opgeleid en op de hoogte van de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Daarnaast ben ik werkzaam als CRKBO geregistreerd docent Basis Pedicure en Medisch Pedicure.


Ik werk met de allernieuwste apparatuur, waardoor ik je vrijwel pijnloos kan behandelen. Alle instrumenten worden na de behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd, volgens de BrancheCode. Zo ben je er zeker van dat er geen besmettingen kunnen plaatsvinden door onzorgvuldige reiniging. De instrumentenset is bovendien verpakt en verzegeld en wordt pas geopend in jouw bijzijn.

De belangrijkste punten zijn de professionele aanpak met gepast advies, service en aandacht waar jij niet aan dacht.

FEET • (Cos)Medisch Pedicure
service tijd  
Medisch Pedicure Anamnese/Deelbehandeling max. 30 min €25
Medisch Pedicure Basis max. 45 min €35
Medisch Pedicure Compleet max. 60 min €45

01Medisch Pedicure Anamnese of Deelbehandeling
Een Anamnese of Deelbehandeling duurt maximaal 30 minuten en kun je gebruiken voor een uitgebreid adviesgesprek of voor de behandeling van 1 onderdeel van de pedicurebehandeling. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld een ingroeiende nagel behandeld moeten worden of dat er een likdoorn verwijderd moet worden. Wil je dit allebei? Dan kies je voor een Basis behandeling.

.

02Medisch Pedicure Basis
Deze behandeling is alleen geschikt als je niet teveel problemen hebt, (bijvoorbeeld 1 likdoorn en wat eelt of een ingegroeide nagel), maar wel meer kennis op prijs stelt. Kies je voor deze behandeling? Houd er dan rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om alles aan de voeten te behandelen. Als er onvoldoende tijd is, dan word er in overleg eventueel een nieuwe afspraak gepland.

De Medisch Pedicure Basis behandeling start altijd met:
• desinfectie van de voeten
• nagels knippen
• nagels polijsten
• nagelomgeving schoonmaken

Aansluitend de behandeling van voetproblemen passend binnen de behandeltijd:
• schimmel/verdikte nagels dun maken
• eelt verwijderen
• ingroeiende nagels behandelen
• kloven behandelen
• likdoorns verwijderen

Tot slot:
• desinfectie van de voeten
• eventueel drukvrij leggen van een nagel of plek waar likdoorn zat
• verzorgen van de nagels en voeten met een OPI ProSpa nagelriemolie en crème.

Wanneer je eens in de 6-8 weken een afspraak hebt, is de MP Basis meestal voloende.

.

03Medisch Pedicure Compleet
Deze behandeling bestaat uit alle handelingen zoals in de Basis behandeling. Cliënten die voor een MP Compleet behandeling kiezen, vinden het prettig als er juist wat meer tijd voor de behandeling is. Of deze cliënten hebben meerdere problemen aan de voeten en daar is meer tijd voor nodig. Elk probleem krijgt alle aandacht. Bovendien vind ik het belangrijk om de oorzaak te achterhalen en nieuwe problemen te voorkomen of sterk te verminderen. Dit is heel vaak goed mogelijk!